MedWatch

Trecifret millionindsprøjtning fra EU skal føre smerte- og høreselskab frem mod klinisk afprøvning i 2023

Med en kombineret bevilling og investering på op mod 129 mio. kr. fra EU har biotekspiren Hoba Therapeutics fået et stærkt afsæt til at komme i mål med en endnu større kapitalrejsning, der skal gå til at starte de første forsøg i mennesker i 2023.

Torsten M. Madsen, adm. direktør i Hoba Therapeutics | Foto: Torsten Meldgaard Madsen / Privat

En økonomisk saltvandsindsprøjtning af de større er på vej til Ole Maaløes Vej i København, hvor topchef Torsten Meldgaard Madsen og stifter Kenneth A. Petersen holder til i life science kontorfælleskabet Cobis med deres selskab Hoba Therapeutics.

Efter en konkurrenceproces har Hoba Therapeutics således fået en bevilling på 2,4 mio. euro, svarende til 17,9 mio. kr. fra EU's Horizon Europe – EIC Accelerator program, der støtter virksomheder, som har brug for kapital, men som også er på et stadie, hvor europæiske investorer måske ikke er så friske på at gå ind endnu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier