MedWatch

Pharmacosmos-arving og life science-profil går sammen om behandling af aldringsrelaterede sygdomme

Biotekselskabet Roxiant vil udnytte et protein, der forekommer hos personer, som lever særligt længe, til at behandle aldersrelaterede sygdomme – første skud skal affyres mod Huntingtons sygdom.

Andreas Christensen har brudt med familiefirmaet Pharmacosmos for at blive adm. direktør i biotekselskabet Roxiant. | Foto: Roxiant / PR

Med etableringen af biotekselskabet Roxiant sidste år har Andreas Christensen forladt de vante rammer i Pharmacosmos, som er stiftet af hans farfar Henry Christensen og stadig ledes af familieen, for i stedet at springe ud i en tilværelse som iværksætter.

Springet tager han med opbakning fra blandt andet ALK-chefen Rasmus Just, der er bestyrelsesformand i Roxiant, og sin mangeårige bekendte Kasper Gubba Ørtenblad, der også har været en del af danske biotekmiljø i en del år. Han udfylder posten som driftsdirektør, ligesom virksomheden har en håndfuld andre erfarne biotek- og medicinalfolk som en del af teamet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier