MedWatch

Union Therapeutics vil sælge rettigheder til aktiv i store indikationer og selv tackle de sjældne sygdomme

Atopisk dermatit og psoriasis er så store potentielle indikationer for lægemiddelkandidaten orismilast, at Union Therapeutics ser sig nødsaget til at skaffe partnere, hvoraf den første blev annonceret tirsdag. Selskabet ser til gengæld mulighed for at tackle de mindre, sjældne sygdomme uden hjælp.

Foto: Danish Life Science Cluster/PR

Mens Union Therapeutics er gået i gang med at forberede fase 2b-studier inden for både psoriasis og atopisk dermatit, har selskabet nu også sikret den første partner til den videre udvikling.

Således har selskabet tirsdag morgen oplyst, at man har indgået en stor samarbejds- og licensaftale på det kinesiske marked med det kinesiske selskab Innovent Biologics, der kan løbe op i en værdi af omkring 1,7 mia. kr. Til at starte med får Union 20 mio. dollar, eller omkring 127 mio. kr., som lander på et tørt sted ifølge topchef Kim Kjøller, der i januar skiftede til Union Therapeutics efter omkring et årti hos Leo Pharma, hvor orismilast har sin oprindelse,

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier