MedWatch

Union Therapeutics indgår milliardaftale med kinesisk virksomhed

Lægemidlet orismilast mod behandling af forskellige dermatologiske lidelser, som Union Therapeutics købte af Leo Pharma sidste år, har nu kastet en milliardaftale af sig for det danske biotekselskab

Foto: Union Therapeutics / PR

Når det kommer til lægemidlet orismilast i Kina, skal det danske biotekselskab Union Therapeutics fremover arbejde sammen med Innovent Biologics.

Således oplyser Union Therapeutics, at man har indgået en samarbejds- og licensftale med det kinesiske selskab, som giver Innov Biologics eksklusiv ret til forskning, udvikling samt kommercialisering af orismilast i Kina, Hong Kong, Macau og Taiwan. Aftalen betyder også, at Innovent vil deltage i og rekruttere kinesiske patienter til potentielle, fremtidige globale studier af orismilast.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier