MedWatch

Novo Nordisk og forhenværende topfolk indgår forlig i sag om kursmanipulation: Betaler 635 mio. kr.

Novo Nordisk og de tidligere chefer i virksomheden, Lars Rebien Sørensen, Jesper Brandgaard og Jakob Riis, har indgået et forlig i en retssag, der angår anklager om kursmanipulation tilbage i 2015 og 2016.

Foto: Niels Hougaard/ERH

Et amerikansk massesøgsmål, der har hængt over Novo Nordisk og de tre nu forhenværende topfolk i selskabet Lars Rebien Sørensen, Jesper Brandgaard og Jakob Riis siden 2017 lader nu til at have fået dets afslutning.

Således meddeler virksomheden i en pressemeddelelse, at der er blevet indgået forlig i sagen, som går på anklager fra en række investorer, om at Novo Nordisk og de pågældende topchefer har gjort sig skyldige i kursmanipulation tilbage i 2015 og 2016, hvor aktien tog et meget signfikant dyk over en lang periode.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier