MedWatch

To medicinalkæmper kan løbe med prisen som årets udenlandske virksomhed i Danmark

Janssen og Pfizer er blandt fire nominerede til pris som årets udenlandske virksomhed i Danmark, som det amerikanske handelskammer Amcham i samarbejde med Copenhagen Capacity står bag. "Pavestolt og glad," lyder det fra topchef.

Medicinalselskaberne Janssen og Pfizer er blandt fire nominerede til pris som årets udenlandske virksomhed i Danmark, som det amerikanske handelskammer Amcham i samarbejde med Copenhagen Capacity står bag. | Foto: Janssen/PR

Life science er igen i år stærkt repræsenteret blandt de nominerede til årets udenlandske virksomhed i Danmark, som det amerikanske handelskammer i Danmark, Amcham, hvert år hylder i samarbejde med Copenhagen Capacity.

Ud af de fire nominerede til prisen er således medicinalselskaberne Janssen og Pfizer, og hos førstnævnte glæder landedirektør, Julie Enevold Brooker, sig over nomineringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier