MedWatch

Efter udvidelse i Danmark: Nu vil AGC også udvide i Tyskland

Kort tid efter at det første officielle spadestik er blevet taget til byggeriet af AGC Biologics nye fabrik i Søborg, melder koncernen også om planlagte udvidelser i Tyskland, der blandt andet skal fokusere på mRNA-produktion.

Produktionen af gen- og celleterapi er kommet i så høj kurs, at AGC på flere fronter er gået i gang med opskaleringen af produktionen. | Foto: Eric Risberg/AP/Ritzau Scanpix

Efterspørgslen på produktionskapacitet til særligt gen- og celleterapi er vokset markant over de seneste år, ikke mindst boostet af coronapandemien, og det tager man nu konsekvensen af hos AGC Biologics, der producerer lægemidler for biotek- og medicinalselskaber.

Således oplyser selskabet, at man vil udbygge faciliteterne i den tyske by Heidelberg - en melding, der lander mindre end en måned efter, at man tog det første officielle spadestik til den nye 19.000 kvadratmeter store fabrik i Søborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier