MedWatch

Nye data giver rygstød til J&J og Bavarian Nordics ebolavaccine

Det medicinske tidsskrift The Lancet har publiceret nye data for Johnson & Johnsons og Bavarian Nordics kombinationsvaccine mod ebola, som ifølge den amerikanske life science-koncern stærkt understøtter den forebyggende brug af vaccinen.

I Elfenbenskysten er man for øjeblikket i gang med at vaccinere sundhedspersonalet mod ebola efter fund af smittetilfælde i landet. | Foto: Luc Gnago/Reuters/Ritzau Scanpix

Resultaterne fra to nye studier, som for nyligt er blevet publiceret hos det medicinske tidsskrift The Lancet har fået Johnson & Johnson op på dupperne.

Studierne, der angår brugen af Johnson & Johnson og Bavarian Nordics kombinationsvaccine mod ebola i Sierra Leone, viser nemlig immunrespons hos 98 pct. af forsøgspersonerne 21 dage efter, at de har modtaget vaccineskud nummer to - som for i øvrigt er Bavarian Nordics komponent - men også høj effekt syv dage efter revaccination to år efter de indledende to doser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier