MedWatch

IO Biotech starter fase 3-forsøg med partneren MSD

Biotekselskabet IO Biotech smeder på ny kæder med partneren MSD for i fællesskab at udvikle et nyt middel mod hudkræft bestående af blockbusteren Keytruda og IO Biotechs egen hovedkandidat. Et stort fase 3-forsøg skydes nu i gang, og falder det positivt ud, har IO Biotech sikret sig de kommercielle rettigheder.

Biotekfirmaet IO Biotech starter fase 3-forsøg med partneren MSD der skal teste MSD's blocbuster Keutruda i kombination med IO Biotechs immunmodulerende vaccine som kombinationmiddel mod hudkræftsygdommen melanom. | Foto: ANDREAS GEBERT/REUTERS / X06742

Et muligt gennembrud i behandlingen kan være på vej til patienter med modermærkekræft, melanom, som omtrent 290.000 mennesker bliver diagnosticeret med hvert år.

I hvert fald har danske kræftselskab IO Biotech netop indgået en aftale med den amerikanske medicinalkæmpe MSD om sammen at udvikle en behandling mod den dødelige sygdom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier