MedWatch

Novo Nordisk har skudt gang i afgørende forsøg med fedmetablet

Imens Novo Nordisk kæmper for at følge med efterspørgslen i USA på det injektionsbaserede fedmemiddel Wegovy, sætter medicinalselskabet nu gang i et fase 3a-forsøg med semaglutid i tabletform som behandling af fedme. Ambitionen er at levere vægttab på linje med Wegovy, lyder det fra Novo Nordisk.

Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Novo Nordisk har mandag sat gang i et globalt fase 3a-forsøg med semaglutid i tabletform som behandling af fedme. Det bekræfter medicinalselskabet over for MedWatch.

Igangsættelsen af fase 3a-forsøget, der går under navnet Oasis 1, sker dermed på et tidspunkt, hvor Novo Nordisk allerede oplever stor efterspørgsel i USA efter det nyligt lancerede fedmemiddel Wegovy. Et middel, der i de afgørende kliniske forsøg viste et gennemsnitligt vægttab på 17-18 pct. for de deltagende patienter uden type 2-diabetes og som bygger på selvsamme semaglutid - dog som injektionsbehandling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier