MedWatch

Analytiker: Markedet for rsv-vacciner kan nå 65 mia. kr.

Ifølge Leerink-analytiker vil det efter alt at dømme være Glaxosmithkline, Johnson & Johnson og Pfizer, som kommer til at løbe med det største salg af rsv-vacciner, men Bavarian Nordic har nu alligevel en god mulighed for at tage en pæn del af milliardmarkedet.

Selvom Bavarian Nordic er et godt stykke bagefter flere store selskaber i udviklingen af en rsv-vaccine, så er der stadig et stort marked at tage af. | Foto: Bavarian Nordic / PR

Mens flere selskaber rykker tættere på at have en færdig vaccine mod luftvejsvirussen rs begynder mulighederne for det fremtidige marked at tage form, og de kan blive særdeles lukrative. Faktisk kan markedet nå helt op i en størrelsesorden på 10,5 mia. dollar, eller cirka 65 mia. kr. i løbet af det næste årti.

Det vurderer analytiker Geoffrey Porges fra SVB Leerink ifølge Fiercepharma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier