MedWatch

Genmab efter møde i særlig corona-task force: Indfører pt. ikke vaccinationskrav

På et møde anført af topchef Jan van de Winkel har biotekselskabet Genmab fredag eftermiddag besluttet, at det her og nu ikke skal være et krav at være vaccineret mod coronavirus for at være i selskabets kontorer og laboratorier.

Adm. direktør i Genmab, Jan van de Winkel, har sammen med en særlig coronaarbejdsgruppe fredag besluttet ikke endnu at indføre vaccinekrav overfor selskabets ansatte. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

De ansatte i biotekselskabet Genmab vil ikke blive stillet overfor et krav om lade sig vaccinere mod coronavirus for at være i selskabets kontorer og laboratorier.

Det står klart, efter at selskabets særlige coronaarbejdsgruppe anført af topchef Jan van de Winkel, på et møde fredag eftermiddag har besluttet foreløbigt at skyde ideen om tvangsvaccination til hjørne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier