MedWatch

Mangeårig Novo-chef træder ind i bestyrelsen hos Abacus

Michala Fischer-Hansen bliver en del af beslutningsprocessen hos det danske medicinalselskab.

Foto: Abacus Medicine / PR

Abacus Medicine har sikret sig en kapacitet med mange års indsigt i farmaindustrien. Således annoncerer medicinalvirksomheden onsdag, at Michala Fischer-Hansen er blevet optaget i bestyrelsen.

Det sker i en pressemeddelelse.

Michala Fischer-Hansen er koncerndirektør hos Falck med ansvar for Falck Assistance Nordic. Her skiftede hun til for et par år siden, efter at hun havde tilbragt knap to årtier hos Novo Nordisk.

Det er de to hovedaktionærer hos Abacus, Wagner Family Holding og Chr. Augustinus Fabrikker, der har indstillet Michala Fischer-Hansen til bestyrelsen.

Udnævnelsen glæder topchef og stifter Flemming Wagner:

"Med Michala Fischer-Hansens internationale profil, store forståelse for vores industri og erfaring med kommerciel effektivisering, markedsføring, farmaøkonomi og markedsadgang er hun den rette profil til at bidrage til Abacus Medicine Groups fortsatte vækst," vurderer han i meddelelsen.

Selskabet vil invitere alle dets aktionærer til en ekstraordinær generalforsamling så snart som muligt, oplyses det videre.

Foruden Michala Fischer-Hansen kommer Abacus' bestyrelse til at bestå af formand Niels Smedegaard, Anders K. Bønding, Jens Albert Harsaae, Mark Johnston, Troels Peter Troelsen og Flemming Wagner.

 

Entreprenant medicinmand er et mulehår fra omsætning på 5 mia. kr. - men indtjeningen udebliver

Abacus og Practio vinder opgave med vaccinationer på Sjælland

Tidligere Novo-kronprins henter Novo-veteran til Falck 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier