MedWatch

Sanofi diskuterede dansk vaccineproduktion med regeringen af to årsager

Ud af de seks virksomheder, som har deltaget i en markedshøring om vaccineproduktion i Danmark, har kun Sanofi en mRNA-vaccine på vej, som statsminister Mette Frederiksen (S) flere gange har ytret et særligt ønske om. Den franske medicinalgigant vil ikke stille op til et decideret interview, men fortæller, at den mødtes med de danske myndigheder af to årsager.

Per H. Aabakken er ansvarlig for Sanofis vaccineforretning i Danmark og har stået for dialogen med SSI under myndighedernes markedshøring. Han må dog ikke stille op til interview om processen. | Foto: Sanofi/PR

Den franske life science-mastodont Sanofi er en af tre internationale medicinalkoncerner, som viser interesse for at producere vacciner i Danmark som led i et udbud, som regeringen arbejder på i samarbejde med Statens Serum Institut, SSI.

Derudover har tre danske selskaber vist interesse, men ingen ud over Sanofi arbejder med en mRNA-vaccine, som statsminister Mette Frederiksen (S) har sagt, at hun netop gerne ville satse på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier