MedWatch

AJ Vaccines er brændt varm på dansk vaccineudbud - jagten på partner er sat ind

Vaccineselskabet AJ Vaccines har droppet et tidligere coronavaccineprojekt og leder nu efter en ny partner med en vaccine, som det danske selskab kan producere på fabrikken på Amager, hvis det vinder regeringens udbud af national vaccineproduktion.

Jesper Helmuth Larsen håber som topchef hos AJ Vaccines, at selskabet får tilegnet sig en rolle i et forestående nationalt udbud af vacciner i Danmark, der kan vise sig at være en attraktiv forretning. Han frygter samtidig, at markedet lukker en ude, hvis ikke man får en rolle nu. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Den danske vaccine-virksomhed AJ Vaccines er særdeles interesseret i et kommende dansk udbud af produktion af vacciner som et værn mod den nuværende og kommende pandemier.

Selskabet er en af de seks virksomheder, der deltog i en markedshøring med Statens Serum Institut forud for det potentielle udbud, og AJ's adm. direktør Jesper Helmuth Larsen har ikke fået det indtryk fra høringen, at staten har tænkt sig at spille nogen stor matchmaker-rolle i processen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier