MedWatch

Medicinalkæmpe bag kræftmidler og corona-kandidat er verdens bedste vækstvirksomhed

Stifteren af medicinalkoncernen Celltrion, mangemilliardæren JunJin SEO, er på baggrund af sine meritter for den sydkoreanske kræft- og covid-19-mastodont blevet kåret som Entrepreneur of the Year af revisionshuset EY, der hvert år uddeler prisen til mænd og kvinder, som opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder.

Stifteren af medicinalkoncernen Celltrion, mangemilliardæren JunJin SEO, er blevet kåret som Entrepreneur of the Year af revisionshuset EY. | Foto: EY / PR

Et væksteventyr om at gå fra nul til milliardomsætning.

Det er baggrunden for, at revisionshuset EY, i år har kåret sydkoreanske JunJin SEO fra medicinalvirksomheden Celltrion som årets entreprenør, der er en pris sponsoreret af revisionshuset til anerkendelse af iværksætteri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier