MedWatch

Orphazyme-topchef om kurseksplosion: "Vi har ingen anelse om, hvad der foregår"

Der er ikke kommet nogen meldinger fra Orphazyme i de sidste 24 timer, så topchef Christophe Bourdon er særdeles overrasket over den stigning på 300 pct., som selskabets amerikanske aktie tog torsdag, og som fredag også smitter af på den danske aktie.

Foto: Orphazyme / PR

Torsdag var på alle måder en meget lidt bemærkelsesværdig dag for Orphazyme-aktien på den københavnske Nasdaq-børs. Efter en hel handelsdag havde aktien bevæget sig 0,2 pct i negativ retning, hvilket satte aktiens værdi til 31,10 kr.

Helt – helt – anderledes så det ud nogle timer senere i USA, hvor Orphazyme også er noteret via såkaldte ADR-aktier. Kl. 14.18 lokal tid var aktien oppe med hele 1400 pct., og handlen med aktien blev suspenderet ikke færre end 20 gange i løbet af dagen for at ende på en stigning på 301,5 pct. ved lukning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier