MedWatch

Biogen stiger på eksamendag for Alzheimers medicin

FDA ventes at komme med en afgørelse mandag om Biogens Alzheimers medicin, aducanumab.

Foto: Jens Dresling

Amerikanske Biogen stiger 2,4 pct. til 292,87 dollar mandag morgen på den amerikanske børs, på dagen hvor medicinalselskabts Alzheimers medicin, Aducanumab, skal til eksamen.

De amerikanske sundhedsmyndigheder, Food and Drug Administratuon (FDA), ventes at tage stilling til, at midlet kan bruges til behandling mandag.

Det skriver Bloomberg News.

"Mens robustheden af data formentlig vil blive ved med at blive diskuteret, så tror vi, at FDA's eventuelle godkendelse vil ske på velvillighed - trods relativt svage data - da millioner lider af sygdommen, og der er kun ganske få behandlingsmuligheder," siger Yatin Suneja, der er analytiker i Guggenheim, til Bloomberg.

"Vi mener fortsat, at muligheden for at få en godkendelse er relativt gode," siger han.

Kommer godkendelsen ikke i hus, mener analytikeren, at Biogen.aktien vil falde til et niveau omkring 180 dollar. Men går det som han venter, kan den stige til 450 dollar.

Analytikere tror ikke på godkendelse til Biogens Alzheimers-håb  

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier