MedWatch

Novo Nordisk ser ingen konkurrenter til nyt fedmemiddel i øjeblikket

Det er ikke konkurrencesituationen, som får Novo Nordisk til at trykke på speederen i forbindelse med lanceringen af det nyligt godkendte fedmemiddel Wegovy. For ifølge koncerndirektør Camilla Sylvest er der ingen konkurrenter på markedet i øjeblikket, der kan hamle op med midlet.

Foto: Stine Tidsvilde

Det er ikke pres fra konkurrenter, der får Novo Nordisk til at stile mod "den hurtigste lancering efter en godkendelse nogensinde" med fedmemidlet Wegovy, der fredag aften modtog en godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA.

For ifølge Camilla Sylvest, koncerndirektør i Novo Nordisk med ansvar for området Commercial Strategy & Corporate Affairs, skal der på nuværende tidspunkt spejdes langt efter potentielle konkurrenter, som kan hamle op med Wegovy på fedmemarkedet, fortæller hun til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma sender blodsukkermiddel på markedet i USA

Blodsukkermidlet Zegalogue er nu tilgængeligt på det amerikanske marked, oplyser Zealand Pharma torsdag. Det sker tre måneder efter de amerikanske lægemiddelmyndigheder godkendte midlet til behandling af svær hypoglykæmi hos patienter med diabetes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier