MedWatch

Bavarian Nordic leder efter bedste setup til fremstilling af coronavaccine - giver ingen garantier til nuværende producent

Hvis Bavarian Nordic får held med at føre dets vaccine mod coronavirus hele vejen til markedet, skal der formentlig produceres rigtig mange doser af vaccinen. Men for nuværende er Bavarian Nordic ikke selv i stand til at løfte opgaven, og derfor undersøger selskabet nu de bedste måder at sikre produktionen - og selskabet vil ikke love ny kontrakt med den nuværende produktionspartner, AGC Biologics.

Bavarian Nordic regner med selv at tage sig af påfyldningen af selskabets egen covid-19-vaccine, hvis den bliver godkendt. | Foto: Bavarian Nordic / PR

Bavarian Nordic vil kun delvist være involveret i produktionen af selskabets covid-19-vaccine, når og hvis den bliver klar til fase 3 og en efterfølgende kommercialisering.

Trods de udvidelser, der er foretaget i virksomhedens produktionsapparat over de seneste år, har selskabet nemlig ikke udstyret og kapaciteten, der skal til for at løfte produktion i den størrelsesorden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier