MedWatch

Skæbnetime for Orphazyme nærmer sig: "De er truet på eksistensen, hvis de får et klokkeklart nej"

Inden 17. juni ventes de amerikanske lægemiddelmyndigheder at tage stilling til Orphazymes lægemiddelkandidat arimoclomol som behandling mod NPC. Ifølge en analytiker og en tidligere investor er udfaldet afgørende for det danske biotekselskab.

Foto: Orphazyme/PR

Det kan være Orphazymes skæbne som biotekselskab, der står på spil, når de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, senest 17. juni kommer med deres vurdering af lægemiddelkandidaten arimoclomol som behandling af den sjældne stofskiftesygdom Niemann-Pick type C, også kendt som NPC.

Sådan lyder vurderingen fra analytiker hos Danske Bank, Thomas Bowers, der følger biotekselskabet tæt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier