MedWatch

Lundbeck taber terræn på toplinjen, men overgår forventningerne

Salget af det nu ikke længere patentbeskyttede lægemiddel Northera dykker i Lundbecks første kvartal, men til gengæld overgår de fleste andre nøgleprodukter analytikernes forventninger. Det betyder også en bedre omsætning, end markedet havde regnet med.

Foto: Jens Dresling

Lundbeck fastholder indtil videre forventningerne til 2021 efter et første kvartal, der er endt væsentligt bedre, end markedet havde regnet med.

I alt er Lundbeck endt med en omsætning på 4273 mio. kr., en nedgang i forhold til de 4564 mio. kr., som virksomheden sikrede i første kvartal af 2020. Her skal der dog tages højde for, at selskabet også var positivt ramt af lageropbygning som følge af coronapandemien. Ikke desto mindre er det bedre end de 4208 mio. kr., som analytikernes estimat lød på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier