MedWatch

Italiens største medicinalfirma vil forpligtes på klimamål

Det italienske medicinalselskab Chiesi vil i en ny klimakampagne have virksomheder til at forpligte sig til officielle standarder for CO2-reduktioner.

Foto: Chiesi / PR

Den familieejede virksomhed Chiesi, der er det største medicinalselskab i Italien, vil med en ny kampagne, #ActionOverWords, skrue op for virksomhedens engagement i klimakampen. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den Parma-baserede virksomhed vil være CO2-neutral inden udgangen af 2030 målt på direkte drivhusgasemissioner og indirekte drivhusgasemissioner fra elektricitet og varme (scope 1 og 2). I 2035 vil virksomheden være CO2-neutral målt på alle andre indirekte drivhusgasemissioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier