MedWatch

Coronapandemien udhulede rammen for life science-strategi - Dansk Biotek ser fortsatte finansieringsproblemer

Den økonomiske ramme for regeringens nye life science-strategi er ifølge Dansk Biotek så amputeret af de voldsomme udgifter under coronapandemien, at den derfor ikke tager sig af finansieringsudfordringer for biotekindustrien, og både brancheforeningen og en serieiværksætter efterlyser konkret opfølgende handling.

Formanden i brancheforeningen Dansk Biotek, Hans Schambye, opfatter regeringens nye life science-strategi som positiv men også noget af en light-udgave. | Foto: Henriette Dan Bonde / PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier