MedWatch

Kontraktforskere fra København lander ny millioninvestering fra britisk investor

Biotek- og kontraktforskningsselskabet Immunitrack har hentet en ny pose penge hos en britisk business angel, der øjner potentiale i selskabets it-program til kræftterapi. Samtidig udvider virksomheden samarbejdet med Herlev Hospital, hvor målet nu også potentielt er at udvikle nye lægemidler.

Immunitrack, stifterne bag - adm. direktør Stephan Thorgrimsen (th.) og forskningsdirektør Sune Justesen (tv.) | Foto: Immunitrack

En ny millionindsprøjtning og ikke mindst anerkendelse er landet på bordet på Østerbro i København, hvor makkerparret Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen holder til med deres voksende biotek- og kontraktforskningsselskab Immunitrack.

Den britiske business angel Tingle Creek har således lagt hånden yderligere på kogepladen og investeret 1 mio. euro, godt 6,25 mio. kr. i det seks år gamle selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier