MedWatch

Expres2ion overtager kræftvaccine i potentiel trecifret millionhandel

Efter en succesfuld kapitalrejsning sidste år køber vaccineselskabet Expres2ion rettighederne til en potentiel vaccine mod brystkræft, som søsterselskabet Adaptvac indtil nu har rådet over. Det sker i en handel, der kan løbe op i 217,5 mio. kr. (opdateret)

Biotekselskabet Expres2ion har nu gjort brug af sin option på at markedsføre og sælge en potentiel vaccine mod brystkræft, som søsterselskabet Adaptvac hidtil har haft under udvikling. Aftalen løber op i mindst 217,5 mio. kr. | Foto: Karoly Arvai/Reuters/Ritzau Scanpix

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analyse: Vigtige rammevilkår hæmmer kliniske forsøg i Danmark

En mere gennemsigtig prissætning, bedre tid og øget adgang til rekruttering af patienter vil kunne styrke vilkårene for kliniske forsøg i Danmark, viser ny analyse. Analysen viser klare potentialer, lyder det fra erhvervsminister Simon Kollerup (S), der er på vej med en ny life science-strategi. 

Regeringens støtteparti ønsker også EU-agentur til Danmark

Radikale Venstre melder sig i koret med Venstre og industrien, som ønsker EU-agentur, der skal koordinere EU’s fremtidige sundhedsberedskab, til Danmark. Enhedslisten er heller ikke afvisende, men foretrækker dansk statslig vaccineproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier