MedWatch

Bavarian er klar til at producere covid-19-vaccine for andre selskaber

Hos Bavarian Nordic er man frustreret over at høre om produktionsknaphed i forhold til covid-19-vaccinerne, for selskabet er klar til at stille sin nye vaccinefabrik til rådighed for dem, der har en vacine klar.

Bavarian Nordics fabrik kan stå for påfyldningen af 240 mio. doser af covid-19-vacciner årligt. | Foto: Bavarian Nordic / PR

Mens Bavarian Nordic stadig arbejder på at finde finansiering til selskabets egen vaccine mod covid-19, er ledelsen mere end villig til at stille sine faciliteter til rådighed for producenter af allerede eksisterende vacciner.

Det skriver Børsen.

"Vi har gjort vores kapacitet klar over for alle, der har brug for at vide det. Så læser vi, at der er underskud af fyldefabrikker, og ingen kan finde kapacitet, og her er vi. Vi kan producere Skandinaviens behov på en uge," siger Paul Chaplin, adm. direktør i Bavarian Nordic.

Ifølge Børsens oplysninger er Bavarian Nordic for øjeblikket i dialog med Pfizer, men det er ikke noget, som nogen af selskaberne har ønsket at kommentere på.

Pfizer har dog netop afgivet et løfte om at udvide produktionen af vaccinen markant.

Pfizer og Biontech vil øge produktionen af coronavaccine markant

EU-forhandler afviser at fedte med betaling for vacciner

Vaccinestrid kan ramme medicinalindustriens omdømme 

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier