MedWatch

Novo-pengetank tager magten i storsatsende biotekselskab

Novo Seeds har sat sig på aktiemajoriteten i nystiftede Muna Therapeutics, der med den tidligere medstifter og Orphazyme-boss Anders Hinsby i spidsen også har fået den italienske life science-virksomhed Axxam i ejerkredsen.

Morten Graugaard Døssing, partner i Novo Seeds er tavs om overtagelse af aktiemajoriteten i biotekselskabet Muna Therapeutics. | Foto: PR / Novo Seeds

Pengetanken Novo Seeds har set sig så lun på biotekselskabet Muna Therapeutics, der så dagens lys i juni sidste år, at den nu øger sit sats på selskabet, der har som ambition at skabe en såkaldt unicorn – altså et privatejet selskab med en værdi på mere end 1 mia. dollars.

Med en indledende saltvandsindsprøjtning på 16 mio. kr. i fjor var Novo Seeds allerede storinvestor i Muna, men nu har venturefonden skudt yderlige kapital i selskabet, så Novo Seeds nu sidder på aktiemajoriteten med en ejerandel på 50-67 pct. mod tidligere 33-50 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier