MedWatch

Dansk-amerikansk selskab lancerer spyttest for covid-19

Genomic Expression, der har biotekiværksætter Gitte Pedersen i spidsen, er klar med en corona-hjemmetests af spyt, der ifølge selskabet er lige så nøjagtig, som tests foretaget i næse og svælg. Målet er en omsætning på 74 mio. kr. i 2021 alene fra den nye test.

ersen, adm. direktør, Genomic-Expression i samtale Richard Branson, entreprenør og stifter af Virgin

Det danske, men New York-baserede, diagnostiske selskab Genomic Expression er nu klar er med en simpel corona-test, der kan tages fra hjemmet med en spytprøve, og som ifølge selskabets selv er lige så effektiv som dyb podning af næse og svælg, som bruges i dag på hospitaler og testcentre. 

I spidsen for Genomic Expression står ingeniør og biotekiværksætter Gitte Pedersen, og hun er ikke i tvivl om potentialet i den nye diagnostiske spyttest til corona-infektion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier