MedWatch

Opstartsselskab henter brancheprofil til stilling som medicinsk direktør

Det hollandske biotekselskab Allero Therapeutics med de danske medstiftere Poul Sørensen og Flemming Steen Jensen har hentet en erfaren profil med en fortid i både Novo Nordisk og Zealand Pharma til posten som medicinsk direktør.

Steven Glazer, medicinsk direktør, Allero Therapeutics | Foto: Steven Glazer / Privat

Biotekselskabet Allero Pharmaceuticals, der har et kraftigt dansk islæt med rødder i ALK, opruster forud for selskabets første forsøg i mennesker med tre lægemiddelhåb og nærtstående kapitalrejsning, der hvis alt går efter planen bliver den største i selskabets historie.

Det sker med ansættelsen af Steven Glazer, der bliver ny medicinsk direktør, og som for det første får til ansvar at bringe de to af Alleros lægemiddelprogrammer, der beskæftiger sig med den autoimmune tarmsygdom, cølikaki, og fødevareallergi – frem til kliniske forsøg i mennesker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier