MedWatch

Teva får central rolle i Israels kamp mod corona

Selvom Teva under ledelse af danskeren Kåre Schultz langt fra har været den israelske regerings favoritter, så kommer medicinalkoncernen til at få stor betydning i håndteringen af coronavaccinerne, som regeringen har indkøbt.

Kåre Schultz har ikke været videre populær i Israel, siden han gennemførte store fyringsrunder, nu kan han måske få noget medvind i offentligheden. Foto: Lars Krabbe/ERH

Når Israels myndigheder skal i gang med at distribtuere coronavaccine til indbyggerne, så kommer det til at blive med hjælp fra den israelske medicinalkoncern Teva, der er under ledelse af danskeren Kåre Schultz.

Det skriver Berlingske.

Teva råder nemlig over et moderna logistikcenter, som er velegnet til at håndtere en stor vaccineindsats, som den der skal forestå med vaccinen fra Pfizer og Biontech. Derfor har premierminister Benjamin Netanyahu været på besøg og inspirecere faciliteterne, og det betyder, at Kåre Schultz kan få noget tiltrægt positiv omtale i landet - hans tid på topposten i Teva, i hvert fald med israelske briller, har først og fremmest været kendetegnet ved negativitet omkring hans store fyringsrunder.

"Ud fra det vi har set i dag er der ingen logistiske problemer med hverken opbevaring, frysning eller tildeling af disse vacciner. Det er meget vigtige nyheder i forhold til at kunne afslutte pandemien i Israel," lød det efterfølgende fra Benjamin Netanyanhu i en pressemeddelelse.

Teva og Cephalon får bøde-smæk af EU for ulovlige prisaftaler

Før vigtigt retsopgør i USA: Kåre Shultz afviser prisfusk

Kåre Schultz: Valgresultat i USA ændrer næppe medicinalbranchens vilkår

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier