MedWatch

Lundbeck styrer mod et svagere fjerde kvartal trods coronabesparelser

Selv om coronapandemien sparer Lundbeck for en lang række udgifter, så lægger den pres på andre områder i forretningen, herunder på migrænemidlet Vyepti. Alt i alt står fjerde kvartal til at blive i den svagere ende af skalaen.

Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Regnskabet for Lundbecks tredje kvartal er lidt af en blandet landhandel. For mens den danske medicinalkoncern overordnet set leverer bedre end forventet, og kommer ud af tredje kvartal med nydelige tal, så bliver billedet lidt mere broget, når man kiggere nærmere på tallene.

Det skyldes i overvejende grad coronapandemien, der pynter på tallene i nogle steder af forretningen, navnlig på driftstallene, mens den lægger en dæmper på aktiviteterne andre steder.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier