MedWatch

Nyt biotekselskab opruster forud for stor kapitalrejsning og mulig børsnotering

Biotekselskabet Zerion går efter at rejse 15-20 mio. euro til at bringe sit første produkt på markedet i 2025. Målet er en milliardomsætning to år efter, og til at indfri ambitionerne har firmaet netop hyret to erfarne biotekprofiler, der blandt andet sonderer mulighederne for en børsnotering.

Ole Wiborg, medstifter og adm. direktør i Zerion | Foto: Zerion / PR

Et nyt dansk biotekselskab fokuseret på at forbedre eksisterende lægemidlers virkning har i al stilfærdighed - men med med skyhøje ambitioner - set dagens lys.

Selskabet Zerion, der er et spinout fra Københavns Universitet, har bevidst gået stille med dørene, men udviklingen er gået så hurtigt, at det nu melder sig rede til at træde ind i offentlighedens søgelys.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier