MedWatch

Sanofi og Shire-selskab viser gode data for tidlige forsøg med vaccine mod coronavirus

Franske Sanofi og amerikanske Translate Bio sparker gang i kliniske fase 1-studier af en mulig vaccinekandidat mod coronavirus i løbet af fjerde kvartal af 2020, efter at positive data i tidlige forsøg i mus netop er tikket ind.

Foto: Charles Platiau/Reuters/Ritzau Scanpix

En mulig vaccine mod coronavirus fra franske Sanofi og amerikanske Translate Bio er trådt et skridt nærmere virkelighed, efter at de første data fra selskabernes fælles prækliniske forsøg er faldet positivt ud.

Det oplyser Sanofi i en meddelelse, hvori det fremgår, at partnerne vil indlede forsøg i mennesker løbet af fjerde kvartal af 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier