MedWatch

Regeneron løber med den første officielle godkendelse til en ebola-behandling i USA

De amerikanske lægemiddelmyndigheder har givet grønt lys til Regenerons medicin Inmazeb, der dermed bliver det første selskab til at markedsføre en behandling mod ebola-virussen, som danske Bavarian for nyligt fik godkendt sin vaccine mod i Europa.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Læger får nu et nyt redskab i værktøjskassen, når de behandler patienter med ebola, som for nyligt blussede op igen i den demokratiske Republik Congo.

For første gang nogensinde har de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, således vendt tomlen opad til en behandling mod virussygdommen, og det bliver det amerikanske selskab Regeneron, der nu bliver det første selskab i USA til at sælge og markedsføre det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier