MedWatch

J&J leverer bedre end ventet salg drevet af Darzalex

Det er især Genmabs Darzalex, der gør, at Johnson & Johnson overrasker positivt i tredje kvartal, men også Stelara, der behandler autoimmune sygdomme, leverer markant bedre end markedet havde forventet.

Foto: Mark Ralston/AFP / AFP

Den amerikanske medicinalgigant Johnson & Johnson har leveret en bedre end ventet salgsudvikling i tredje kvartal, hvor noget af den positive overraskelse er drevet af et opløftende Darzalex-salg.

Salget er i tredje kvartal landet på 21,08 mia. dollar, hvilket er over analytikernes forventning på 20,18 mia. dollar ifølge Bloomberg News.

Salget af kræftbehandlingen Darzalex, der er udviklet af Genmab, er steget til 1099 mio. dollar fra 765 mio. dollar, hvilket er også analytikernes forventning ifølge Bloomberg News på 1,01 mia. dollar.

Salget af psoriasismedikamentet Stelara blev på 1,95 mia. dollar mod ventet 1,87 mia. dollar.

Salget af Remicade, der bruges til behandling af Crohns sygdom og blødende tyktarmsbetændelse blev på 921 mio. dollar, hvilket er marginalt over analytikerprognosen på 926,8 mio. dollar. Salget af blodfortyndermedikamentet Xarelto blev på 630 mio. dollar sammenlignet med analytikerprognosen på 601,6 mio. dollar.

Salget af medicinsk udstyr blev på 6,15 mia. dollar i kvartalet mod ventet 5,40 mia. dollar.

Indtjening per aktie er mere end fordoblet til 1,33 dollar fra 0,66 dollar i samme periode året forinden.

For 2020 hæver selskabet forventningerne til salget til 82,0-82,8 mia. dollar fra tidligere ventet 79,9-81,4 mia. dollar. Her ventede analytikerne ifølge Bloomberg News 80,9 mia. dollar.

Forventningerne til den justerede indtjening per aktie oprevideres marginalt til 7,95-8,05 dollar fra 7,85-8,05 dollar. Her lød analytikerkonsensus på 7,89 dollar.

Johnson & Johnson-aktien indikeres 1,0 pct. lavere i det amerikanske formarked, idet aktien er ramt af, at selskabets har sat testforsøg med henblik på at udvikle en vaccine mod coronavirusset på pause.

Salget af Genmabs Darzalex retter sig i tredje kvartal

Johnson & Johnson slår analytikernes forventninger i coronakvartal

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier