Bavarian Nordic henter nyt medlem til topledelsen hos Novo Nordisk

Vaccineselskabet Bavarian Nordic udvider sin øverste ledelse med den mangeårige Novo-kvinde Anu Helena Kerns, som vil blive chef for mennesker og organisation i virksomheden.
Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali
Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Som led i den kommercielle og organisatoriske udvikling, som Bavarian Nordic er ved at gennemgå, har selskabet nu været omkring Novo Nordisk og hente en til at varetage den nyoprettelse position som chef for mennesker og organisation. Altså en HR-chef.

Anu Helena Kerns har arbejdet de seneste elleve år hos den danske diabeteskoncern i forskellige ledelsespositioner, og kommer hos Bavarian til at være en del af den øverste ledelse sammen med adm. direktør Paul Chaplin og det restende ledelsesteam: Henrik Juuel, Henrik Birk, Tommi Kainu, Jean-Christophe May og Laurence De Moerlooze.

"Jeg er meget tilfreds med, at vi har kunnet tiltrække Anu og dermed styrke koncernledelsen. Hun kommer med en solid erfaring fra hendes internationale og alsidige karriere, og vil hjælpe os med at fastholde medarbejdere og organisation på dagsordenen på vores fortsatte rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter," udtaler Paul Chaplin i en pressemeddelese.

Bavarian Nordic har siden opkøbet af to GSK-vacciner for omkring et år siden været i gang med en større udvikling som virksomhed idet man er i gang med at oparbejde en kommerciel organisation, som kan varetage salget af vaccinerne i flere nøglemarkeder.

Anu Helena Kerns vil tiltræde sin post i november 2020.

Bavarian-direktør: Vi har fået en mere modstandsdygtig forretning 

Bavarian Nordic overtager salg og distribution af rabies-vaccine i USA 

Bavarian scorer positive fase 3-data med frysetørret koppevaccine 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også