MedWatch

Analytiker: Genmab-data i november bliver afgørende for aktiekursen

Investorerne ser med spænding frem november, når Genmab fremlægger data om antistoffet PDLx4-1BB, der er udset til at være en såkaldt næstegenerations checkpoint-inhibitor. Udfaldet bliver afgørende for, hvor kursen skal hen, vurderer bank.

Topchef i Genmab. Jan van de Winkel Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Der kan snart være nyt på vej om Genmabs to antistoffer epcoritamab (Duobody CD3xDC20) og PDL1x4-1BB, og det kan få afgørende betydning for, hvor aktien skal hen.

Det vurderer Handelsbanken i en analyse, efter at Genmab har afholdt investorkonference.

Her lød det fra topchef Jan van de Winkel, at antistoffet PDLx4-1BB er udset til at være en såkaldt næstegenerations checkpoint-inhibitor.

En checkpoint-inhibitor anvendes til immunterapibehandling, der hjælper kroppen med at opdage og angribe kræftceller.

Handelsbanken forventer at et glimt af de første data fra forsøgsstudiet til oktober, mens de endelige resultater bliver præsenteret i begyndelsen af november.

"Derudover venter vi, at Genmab i forbindelse med deres kapitalmarkedsdag den 13. november gennemgår den fremtidige strategi for lanceringen af PDL1x4-1BB," skriver Handelsbanken.

Her venter banken også at få nyt om forsøgsstudiet med CD3xDC20 og en opdatering på den kommercielle infrastruktur.

"Vi vurderer, at yderligere detaljer om både PDL1x4-1BB og CD3xCD20 vil være en afgørende katalysator for kursudviklingen, eftersom dette vil give analytikerne mulighed for at inkludere et mere præcist estimat for disse antistoffer i deres modelprognoser," skriver Handelsbanken.

"Derudover vil yderligere detaljer omkring Genmabs samarbejde med Abbvie ligeledes være afgørende for estimatjusteringer af analytikernes modelprognoser."

Handelsbanken fastholder sin anbefalinger, der lyder på "hold", mens kursmålet fastholdes på 1920 kr.

"Den aktuelle aktiekurs er således dyr relativt til vores kursmål. Når det er sagt, ser vi umiddelbart ingen negative kurstriggere på kort sigt, der kan sætte aktien under pres, mens data for PDL1x-4-1BB og CD3xCD20 formentlig vil resultere i en række positive estimatjusteringer i vores modelprognoser," lyder det i analysen.

Genmab lukkede onsdag med en stigning på 1,5 pct. i 2354 kr.

Genmab får milepælsbetaling fra Janssen efter ny FDA-ansøgning

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier