MedWatch

EU forhandler med Gilead efter USA's opkøb af remdesivir

EU-Kommissionen går i forhandling med det amerikanske biotekselskab Gilead Sciences om at reservere doser af covid-19-midlet remdesivir, efter at USA for nylig opkøbte tre måneders produktion.

Foto: Mike Blake / Reuters / Ritzau Scanpix

Efter at USA opkøbte stort set hele de næste tre måneders produktion af Gileads covid-19-middel remdesivir – i et træk som Lægemiddelstyrelsens direktør kaldte "uhørt" – forhandler EU nu med selskabet om at reservere doser til Europa.

Det skriver Financial Times.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Epilepsifirma har behandlet første amerikaner med hjernebølgeimplantat

Efter et halvt års forsinkelse på grund af corona har medicoselskabet Uneeg Medical behandlet den første amerikanske epilepsipatient i et studie, der skal bane vejen for en godkendelse af det danske selskabs hjernebølgeimplantat i USA, hvorfra selskabet fremover venter at hente 70 pct. af omsætningen.

Coloplast ser potentiale i Rusland

I 20 år har Coloplast opereret på det russiske marked, hvor konkurrencen er hård - ikke mindst fra de lokale virksomheder, der ifølge selskabets landechef favoriseres af de landets myndigheder.

FDA siger god for nyt Ambu-produkt

Ambus nyeste produkt, et system der gør det muligt at lave både procedurer i lungerne og tage væskeprøver fra dem, er i dag blevet godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier