MedWatch

Hansa Biopharma har flere skud i bøssen efter EU-anbefaling: Kun første brik er lagt

I forrige uge fik Hansa Biopharma EU-nik til selskabets lægemiddel i hovedindikationen, men teknologien bag har potentiale til langt mere – både indenfor transplantation og også helt andre sygdomsområder. Forleden landede den adm. direktør en milliardaftale med amerikansk gengigant.

Foto: Hansa Biopharma / PR

Der er langt mere at hente i Hansa Biopharmas enzym-teknologiplatform, end den anbefaling, som EMA's ekspertkomité, CHMP, forleden gav til selskabets lægemiddel Idefirix i hovedindikationen.

Her har det Lund-baserede Hansa Biophama bevist midlets evne til at de-sensitivere patienter, som skal gennemgå en nyretransplantation, så kroppen ikke afviser det nye organ på grund af antistofdannelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Epilepsifirma har behandlet første amerikaner med hjernebølgeimplantat

Efter et halvt års forsinkelse på grund af corona har medicoselskabet Uneeg Medical behandlet den første amerikanske epilepsipatient i et studie, der skal bane vejen for en godkendelse af det danske selskabs hjernebølgeimplantat i USA, hvorfra selskabet fremover venter at hente 70 pct. af omsætningen.

Coloplast ser potentiale i Rusland

I 20 år har Coloplast opereret på det russiske marked, hvor konkurrencen er hård - ikke mindst fra de lokale virksomheder, der ifølge selskabets landechef favoriseres af de landets myndigheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier