MedWatch

Sanofi giver vaccineforretningen et løft på 4,5 mia. kr.

En ny produktionsenhed og et nyt forsknings- og udviklingscenter skal begge være med til at give vaccinedelen af Sanofis forretning et gevaldigt løft – den samlede investering løber op i mere end 600 mio. euro.

Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS / X07238

Den franske medicinalkoncern Sanofi går nu ud med en ny stor investering, som dels skal polstre selskabets vaccineforretning og dels skal øge selskabets tilstedeværelse i Frankrig.

I alt vil Sanofi investere 610 mio. euro, eller lige omkring 4,5 mia. kr., i dels nye produktionsfaciliteter til vacciner og dels i et nyt forsknings- og udviklingscenter, som skal fokusere på udviklingen af nye vacciner – eksempelvis som den Sanofi for øjeblikket udvikler mod covid-19.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier