MedWatch

Novartis afprøver nyt covid-19-middel i Danmark: "Et af de mest attraktive steder at starte studier"

Novartis har startet et fase 2-studie med et nyt middel mod covid-19 på dansk jord. Det skyldes, at det lige nu er ualmindeligt hurtigt at starte et klinisk studie i Danmark, siger landechef, der håber, at de gode takter fortsætter efter pandemien.

Peter Drøidal, landechef for Novartis i Danmark. | Foto: Novartis / PR

Danmark er et af seks lande, der skal være med til at afprøve et nyt potentielt inflammationsmiddel mod covid-19 fra det schweiziske medicinalselskab Novartis.

Det fortæller Peter Drøidal, der er landechef for Novartis i Danmark og desuden nyudnævnt formand for Lægemiddelindustriforeningen (Lif), til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier