MedWatch

Medivir henter ny topchef i Pledpharma

Yilmaz Mahshid bliver ny adm. direktør i svenske Medivir, som han kommer til fra en stilling som finansdirektør i Pledpharma.

Yilmaz Mahshid er kommende topchef i svenske Medivir. Foto: PR/Pledpharma

Det svenske biotekselskab Medivir foretrækker at være på forkant med udviklingen i virksomheden og har derfor allerede fundet sin nye topchef Yilmaz Mahshid, selvom han først starter på posten til efteråret.

Han er i øjeblikket finansdirektør i et andet svensk biotekselskab, Pledpharma, der netop har rejst 63 mio. kr. i en rettet emission.

Mahshid kommer til at afløse den nuværende adm. direktør i Medivir, Uli Hacksell, der overtog jobbet i 2018 i forbindelse med et styrket fokus på kliniske cancer-projekter, men bestyrelsen har nu set behov for en anden profil på posten.

"I søgningen efter Ulis efterfølger har de vigtige parametre været erfaring, et stærkt forskningsmæssigt fundament, viden og indsigt i industrien sammen med et investorperspektiv. Alt det har vi fundet i Yilmaz Mahshid," siger Medivirs bestyrelsesformand Helela Levander i en pressemeddelelse.

Yilmaz Mahshid har også tidligere erfaring som investeringschef i den svenske Industrifonden.

I forbindelse med udskiftningen til efteråret bliver Uli Hacksell i Medivir som bestyrelsesmedlem, og han lover at fungere som sparringspartner for Yilmaz Mahshid i det omfang, som det bliver nødvendigt.

Til efteråret stopper også danske Linda Basse i kræftselskabet, da Medivir tidligere har annonceret, at hun stopper som medicinsk chef i virksomheden den 30. september.

Linda Basse stopper som medicinsk chef i Medivir

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier