MedWatch

BMS giver gratis medicin til fyrede amerikanere

Arbejdsløsheden i USA er eksploderet under coronaudbruddet, og det betyder, at mange nu står uden sundhedsforskring til at dække deres medicinudgifter. Nyt hjælpeprogram fra Bristol Myers Squibb skal hjælpe disse personer.

Arbejdsløse amerikanere står i kø for at modtage blandt andet dagpenge. Under coronapandemien har foreløbig yderligere 9 mio. amerikanere mistet deres arbejde.

Flere end 9 mio. amerikanere har de seneste uger mistet deres arbejde som følge af nedlukningen af landet i et forsøg på at stoppe spredningen af coronavirus og den resultaterende sygdom covid-19.

For en stor del af disse betyder arbejdsløshed ikke kun mistede indtægter men også et farvel til de sundhedsforsikringer, der oftest tegnes igennem arbejdsgiveren, og dermed står adskillige nu uden mulighed for at betale for nødvendig medicin.

Men disse amerikanere får nu en hjælpende hånd fra Bristol Myers Squibb, der tirsdag har lanceret et nyt hjælpeprogram, der giver fyrede og uforsikrede adgang til gratis medicin fra medicinalselskabet.

Hjælpeprogrammet omfatter 17 af selskabets lægemidler, heriblandt de tre mest omsættende midler Opdivo, Eliquis og Orencia.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier