MedWatch

ATP ser attraktiv investeringscase hos Bavarian Nordic

Der er stort støtte at hente til Bavarian Nordic fra ATP, der for nylig købt stort op af virksomhedens aktier, så man nu sidder på mere end 11 pct. af den samlede ejerandel i virksomheden.

Foto: Bavarian Nordic / PR

Da Bavarian Nordics nylige emissionen ikke endte med at blive fuldtegnet, skabte det markant usikkerhed, fordi de ikke afsatte aktier røg en hos Nordea og Citi, men hos ATP ser man en attraktiv case hos Bavarian, og har luget ud i den usikkerhed med et stort køb af bankernes aktier.

Det skriver Børsen.

“Det har været ubehageligt for Bavarian Nordic at rejse penge i de her coronatider, og det har også været svært at agere i som investor. Men da der blev mulighed for at købe de aktier, der ikke blev placeret i første omgang fra Citigroup og Nordea, skønnede vi, at det var attraktivt at deltage. Pris kontra upside så interessant ud,” siger Claus Berner Møller, underdirektør for danske aktier i ATP.

Hos ATP mener man, at der er masser af potentiale i Bavarian, særligt med opkøbet af de to vacciner Encepur og Rabipur fra Glaxosmithkline - om tre-fire år regner Claus Berner med at se Bavarian være en velindtjenende vaccineproducent.

Bavarian tordner i vejret: Stor transaktion reducerer usikkerhed

Bavarian misser målet med emission men er alligevel tilfreds: "Vi har oplevet meget stor støtte fra aktionærerne"

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier