MedWatch

Oncology Venture-direktør efter møde med FDA om kræfthåb: "Vi er tæt på - uden endnu at være helt fremme ved målstregen"

Biotekselskabet Oncology Venture har fået positiv tilbagemelding fra de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, efter et indledende møde om vejen til at få godkendt selskabets kræfthåb. Markedspotentialet er på 43 mia. kr., men endnu mangler en del, før det danske selskab kan gøre sit indtog i USA.

Henrik Moltke, finansdirektør i Oncology Venture | Foto: Henrik Moltke, finansdirektør, Oncology Venture

Det Hørsholmbaserede biotekselskab Oncology Venture, der er børsnoteret i Sverige, er trådt et skridt nærmere et 40 mia. kr. stort marked i USA for behandling af nyrekræft.

Fredag har selskabet, der efter Peter Buhls afgang som adm. direktør sidste år, ledes af amerikaneren Steve Buchedi, fået overvejende godt nyt fra FDA, de amerikanske lægemiddelmyndigheder, ovenpå et indledende møde selskabet holdt med myndigheden for nogen tid siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier