MedWatch

Australsk CRO i Danmark kommer ud af første leveår med minus

Efter knap et år i Danmark har den australske CRO Greenlight Clinical ikke formået at skabe plus på hverken top- eller bundlinjen, men det er i tråd med forventningerne.

Foto: Colourbox

Ambitionerne fejler ikke noget hos den stadig purunge danske afdeling af den australske kontraktforskningsorganisation Greenlight Clinical, men selskabets første leveår har først og fremmest været en omkostningstung affære, hvis man kigger på regnskabet.

Således kom virksomheden ud af sit skæve regnskabsår 2018/2019 med et minus på både bruttofortjenesten -182.075 kr - og på bundlinjen - 142.035 kr.

Samtidig har selskabet også udviklet en negativ egenkapital på knap 100.000.

De negative resultater er dog ikke noget, som bekymrer ledelsen, der i regnskabsberetningen skriver, at det er i tråd med, hvad man havde forventet. Som sådan regner selskabet også med at genere et positivt cash flow i det nye år.

Selskabet hovedsæde ligger i Sydney i Australien, men er også aktiv i Asien og USA. Kontorerne ligger i Thailand, Kina, Dallas og New York. Derudover har selskabet også endnu et europæisk kontor i London.

Da MedWatch talte med adm. direktør Sasi Suda i forbindelse med etableringen af selskabet lød det, at man havde etableret et selskab i Danmark for dels at få lettere adgang til de mange nordiske biotekselskaber og dels for at kunne servicere sine eksisterende skandinaviske kunder.

Australsk CRO åbner europæisk hovedkontor i Danmark

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier