MedWatch

Lundbeck forlænger samarbejde med NNIT

Medicinalselskabet Lundbeck har forlænget en aftale med it-selskabet NNIT, der i de næste fire år stå for håndteringen af Lundbecks globale applikationer samt drift, support og vedligehold af it-systemer.

Med en ny aftale har NNIT og Lundbeck forlænget samarbejdet med fire år. Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Med en ny aftale har NNIT og Lundbeck forlænget samarbejdet med fire år. Dermed lægger selskaberne yderligere alen til et parløb, der foreløbig har varet i 16 år. Værdien af aftalen udgør et større tocifret millionbeløb, fremgår det af en pressemeddelelse fra parterne.

Aftalen betyder, at NNIT i de kommende år fortsat skal stå for at håndtere Lundbecks globale applikationer samt drift, support og vedligehold af it-systemer inklusive SAP, Robotic Process Automation- og Test Management for life sciences.

"Vi er stolte af at fortsætte dette mangeårige samarbejde, hvor vi med avancerede it-løsninger til life sciences-industrien skaber værdi og støtter op om Lundbeck’s digitale transformation, til gavn for patienter med hjernesygdomme," udtaler Ricco Larsen, der er Senior Vice President i NNIT, i meddelelsen.

(Denne artikel er leveret af MedWatchs søstermedie ITWatch.)

NNIT og Lundbeck forlænger parløb

NNIT taber igen stort på Novo Nordisk

NNIT vil bane vejen til internationale life science-selskaber gennem opkøb

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier