MedWatch

Bioinnovation Institute klar med trecifret millionbeløb til nyt startupprogram

Novo Nordisk Fondens biotekinkubator Bioinnovation Institute vil investere op til 120 mio. kr. årligt i et startupprogram, der skal hjælpe forskere på universiteterne med at starte virksomhed.

Jens Nielsen, adm. direktør i Bioinnovation Institute. Foto: Bioinnovation Institute / PR

Biotekinkubatoren Bioinnovation Institute er klar til at investere et trecifret årligt millionbeløb i et nyt startupprogram, hvor inkubatoren vil donere penge direkte til forskere på universiteterne, der gerne vil starte et biotekselskab.

Det skriver Børsen.

Forskere støttet af det nye program får 6 mio. kr. årligt over en treårig periode, som skal bruges til at hyre en forskergruppe, der skal arbejde på projektet på Bioinnovation Institute, og inkubatoren håber på at støtte 18-20 forskellige projekter.

Bioinnovation Institute blev stiftet af Novo Nordisk Fonden ved udgangen af 2017 med en bevilling på cirka 400 mio. kr. over en treårig periode og har senere fået yderligere penge i kassen.

I september fik biotekinkubatoren sin første store sejr, da selskabet Stipe Therapeutics, der er indskrevet hos Bioinnovation Institute, rejste 149 mio. kr. i frisk kapital.

Stipes milliongevinst giver Novos Bioinnovation Institute den første store sejr

Bioinnovation Institute har vind i sejlene og får ny millionbevilling

Første selskab fra Novos life science-inkubator bukker under

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier