MedWatch

Produktionen kører for fuld damp, men cannabis-firmaerne sælger ikke et gram

Søde drømme om et gyldent milliardmarked har lokket en række gartneriejere og andre investorer til at poste store summer i produktion af medicinsk cannabis. Produktionen kører for fuld damp, men alle virksomhederne er afskåret fra at sælge deres varer.

Foto: Christian Lykking/ERH

De danske cannabis-producenter tror stadig på fremtiden og drømmer om at blive hovedleverandører til et europæisk marked, som ifølge nogle analytikere vil eksplodere til en omsætning på 900 mia. kr. inden 2028.

Trods de søde drømme er det dog forståeligt, hvis nogle af producenterne og investorerne begynder at ryste svagt på hånden. For det har vist sig at være langt vanskeligere end ventet at gøre drømmen til virkelighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier